Niin se vain vaihtui lokakuuksi.. laskin, että mulla on enää kahdeksan työpäivää jäljellä Dr. Peterillä, loput päivät on itsenäistä työskentelyä (yhden tutkielman kirjoittamista Vlatkalle ja mun koululle) ja sit vapaa päiviä. Ihan kamalaa.

Sää täällä on vaihdellut kylmän sateisesta taas lähes hellelukemiin. Tänään esimerkiksi kävin tekemässä treenin ulkona ja pystyin olemaan samoissa vaatteissa kuin kesällä. Alkuviikko taas meni +12'C ja vesisateessa.

Syksy se on täälläkin:

Perjantaina menin Emmin luokse SFU:lle, laitettiin ruokaa ja oli perjantai illan viettomeininkiä muutenkin, lähdettiin sitten keskustaan ravintolaan myöhemmin (jonne en itse lopulta edes selvinnyt vaan lähdin kotiin, odotettuani kuitenkin tunnin sitä ennen baarijonossa).  Kiva olisi, jos vielä kerkeisin yhtenä viikonloppuna niiden mukaan. Ihan tyhmää muuten kun meillä ei ole keskenään toimivia puhelimia Emmin kans (Emmillä on paikallinen liittymä ja mulla Suomen, eikä ne toimi keskenään), ja sitten kun sovittiin sähköpostitse viime perjantaina että tavataan yhdellä skytrain asemalla, niin tietenkin kumpikin odotti päin vastaisissa suunnissa puoli tuntia, ennen kuin Emmi tajusi tulla katsomaan sieltä toisesta päästä (kumpikaan ei tiennyt että on edes olemassa se toinen pää), No, nyt opittiin että väännetään rautalangasta missä tavataan..

Lauantaina käytiin keskustassa Englisbayllä ja Stanley Parkissa sekä ostoksilla (kolme tuntia pelkissä kenkäkaupoissa, mut löydettiin lopulta kengät Emmille). Tarkoitus oli löytää niitä pesukarhuja Stanley parkista ja löytyihän niitä, varmaan 20 ! Kärkkyivät ruokaa ihmisiltä ja tietty joku tyhmä niitä ruokki koko ajan. Banaani ei kelvannut mutta karkki kyllä......?

Katseltiin tässä myös yksi ilta Bartin ja Crystalin kanssa täydellisiä naisia ja Housea koneelta, hauska kun niillä on ihan samat lempiohjelmat kuin mullakin :)

Olen mä alkanut näkemään aika paljon unia kodista, että kai se ikävä jollain tavalla alkaa tulla. Tää kolme kuukautta on kyllä ihan minimi mitä täällä kannatti viettää, ei olisi tullut mitään jos olisi jo kahden kuukauden kuluttua pitänyt lähteä. Nyt on sellainen olo, että olen saanut kaiken irti tästä mitä vain voin saada... olenkin sanonut töissä asiakkaille, että kannattaa aina lähteä juhlista vielä kun on hauskaa..

English Bay:

Bongaatko talon katolta puun? :

Stanley parkin Lost Lagoon:

Pesukarhut piirittää:

Vancouverin yössä Granvillessä Emmin kans:

Semmoista täällä tällä kertaa... Huomenna menen ottamaan sen yhden residenssiläisen voimauttavia valokuvia sinne Downtown eastsidelle, ei saatu mennä kaksin niin Vlatka tulee mukaan (höh). Ja tällä viikolla otettiin myös yhden toisen miehen kuvat, niistä tuli ihan mahtavat! Hän halusi ensin kuvan jossa näkyy miltä hän on näyttänyt ennen ja miltä nykyään, joten tehtiin sitä "ennen" kuvaa varten hänelle kasvomaalaus. Mulla ei ollut muuta kuin akryylivärejä mitä käyttää, toivottavasti hän sai ne irti naamasta :D tehtiin hänestä sellainen laiha ja luurankomaisen näköinen (ihan hirveä) ja sitten hän meni pelleilemään hoitajille sanoen  "I don't feel so good, help me, there is something wrong with me....". se oli hauskaa :)

Niin ja Pia mä nyt kävin tällä viikolla ostamassa niitä paikallisia vaatteita sellaisesta liikkeestä kuin "Lulu Lemon". Se on ihan aito Vancouverilainen merkki (sen hintainenkin) mut oli sen arvoinen. Ne myy kaikkea urheiluvaatteita, joten just kaikea mulle. Yksi toinen opiskelija tyttö töissä sanoi, että aidon vancouverilaisen tytön tunnistaa Lulu Lemon trikoista, hupparista ja UGG bootseista :) Ugg:it vaan maksaa 240 dollaria joten ei kiitos...